Gostilna Kašča – festivalski meni




PREDJED:

Dimljen goveji jezik s fermentirano črno redkvijo in bučnim oljem, hišna pogača


GLAVNA JED:

File divjega prašiča v družbi suhega sadja, krompirjevi štruklji s kostanjem in panceto krškopoljskega prašiča


SLADICA:

Pesin souffle s pehtranovo kremo in čokoladnim drobljencem


Enotna cena za festivalski meni znaša:

25,00 EUR

Preberi več informacij o ponudniku

Lokalni dobavitelji surovin festivalskega menija:
Nimrod d. o. o.,  Mesarija Štajnbirt Škofja Loka, Loške mesnine, domači vrt

embed google maps iframe

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.