Gostilna Pri Boštjanu – festivalski meni




PREDJED:

Visoška enolončnica


GLAVNA JED:

Jelenov hrbet s kandirano hruško in domačim krompirjevim žlikrofom


SLADICA:

Orehovi štruklji z medom


Enotna cena za festivalski meni znaša:

25,00 EUR

Preberi več informacij o ponudniku

Lokalni dobavitelji surovin festivalskega menija
Mesarija Štajnbirt Škofja Loka, Klavnica Stanonik Erazem, Mateja Volčič Reteče, Kmetija Punčar Sv. Duh, Pri Petelinu Gorenje Brdo, Trije domači vrtovi

embedgooglemap.net

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.