Turistična kmetija Pri Marku – festivalski meni




  • Kolerabna juha z sirovimi hrustavčki

  • Teletina v vinski omaki z cvetačnim narastkom ter sotirano zelenjavo – sestavljena solata

  • Jabolčna pita z vanilijevo kremo

 

Enotna cena za festivalski meni znaša:

25,00 EUR

Preberi več informacij o ponudniku

Lokalni dobavitelji surovin festivalskega menija
Zelenjava, sadje in meso: lasten proizvod, sir, kisla smetana: Kmetija Pr’ Borjan Dorfarje, prosena kaša: Kmetija Pr’ Punčar

embedgooglemap.net

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.