Turistična kmetija Pri Marku – festivalski meni




PREDJED:

Ajdov kruh z zaseko ali skutnim namazom (čemaž, drobnjak, paprika)


GLAVNA JED:

Govedina v čebulni omaki, grahov pire, sotirana sezonska zelenjava, ajdova kaša


SLADICA:

Domača kremna rezina


DODATNI HODI:

Domača zelena solata, gobova juha


Enotna cena za festivalski meni znaša:

25,00 EUR

Preberi več informacij o ponudniku

Lokalni dobavitelji surovin festivalskega menija
Kmetija Punčar, Kmetija »Pr Brojan«

embedgooglemap.net

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.