»Sodobna ženska v sodobni realnosti«

Termin:
10. 03. 2021

Ura:
17.00 - 19.15

Prostor:
on-line dogodek

"
Sodobna ženska v sodobni realnosti. Ujeta med pričakovanji okolice in lastnimi željami
"

PREDAVATELJ:

Tomaž Ovsenik, del ekipe podjetja Transformacija d.o.o. je poslovni trener in svetovalec z bogatimi izkušnjami s področja komunikacije in odnosov. Poleg tega pa tudi mož in oče petih majhnih otrok, ki skupaj s svojo ženo uspešno usklajuje delo od doma in skrb za družino.

VSEBINA:

Po eni strani je sodobna ženska že tako okupirana z mnogimi pričakovanji, ki jih postavlja okolica in sama sebi, po drugi strani pa po novem ‘obložena’ še z novim načinom dela (malo od doma, malo v službi, precej nove tehnologije, nejasna ločnica med zasebnim in službenim, skrb za vzgojo in šolanje otrok …). Še ena stvar, ki je žensko še malo bolj obremenila, kot je bila do sedaj.

Morda je glavni problem v tem, da ljudje ob novih izzivih, ki jih dobimo, te samo sprejemamo oz. si nalagamo nova bremena, ne odlagamo pa starih oz. ne naredimo čistke. Kako torej ločevati med tistim, kar je potrebno, ter balastom sodobnega časa? Kako imeti manj kontrole in več miru? Kako namesto iskanja (svoje?) popolnosti iskati najboljšo različico samega sebe?

Podrobnejši pregled vsebine:

Dodatne informacije in obvezne prijave v vabilu (.pdf)

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.