Gostilna Inglič – festivalski meni




Mesni meni:

  • Goveja juha z zdrobovim žličnikom
  • Ajdov krap s skuto v jurčkovi omaki
  • Jelenova zarebrnica s slanino v brinovi omaki, bučni štrukelj, zelenjavni kanelon, sotiran korenček na maslu
  • Rižev narastek z jabolki in cimetovo kremo

Vegetarijanski meni:

  • Gobova juha
  • Ajdov krap s skuto v jurčkovi omaki
  • File postrvi, špinačni njoki, sotiran korenček na maslu, zelenjavni kanelon
  • Rižev narastek z jabolki in cimetovo kremo

Enotna cena za festivalski meni znaša:

28,00 EUR

Preberi več informacij o ponudniku

Lokalni dobavitelji surovin festivalskega menija
Loške mesnine, KGZ Škofja Loka, Nimrod Škofja Loka, Ze-Go, Ribogojnica Šifrar, Kmetijski pridelki Bojan Bobnar

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.