Aktualno na projektu Crngrob naokrog

02. marca 2023
"
Zaključne aktivnosti projekta Crngrob naokrog
"

V okviru projekta Crngrob naokrog bomo Pot v Crngrob z digitalizacijo in interaktivnimi vsebinami približali sodobnim uporabnikom, različne trase Poti na Goro (Malenski Vrh) pa vsebinsko nadgradili in osvežili. Ob zaključku projekta pa vas vabimo še na Crngrobsko matinejo, v soboto, 25. 3. 2023, od 9.30 do 12.00, ki bo združila vodenje po Poti v Crngrob, krajši koncert v cerkvi v Crngrobu in manjšo pogostitev ob renesančnem plesu. Več o projektu na www.crngrob.ra-sora.si, vabilo na zaključno srečanje pa je v priponki. Zainteresirani lahko udeležbo na srečanju potrdijo na 04/50 60 225 in kristina.miklavcic@ra-sora.si.

OBVESTILO!

Organizatorji dogodka Crngrobska matineja sporočajo, da zaradi slabe vremenske napovedi vodenega pohoda po Poti v Crngrob ne bo, vabijo pa vse zainteresirane, da se jim pridružite ob 10.00 ob vodenju po cerkvi v Crngrobu, ob 11.00 bo v cerkvi sledil krajši koncert in po njem še druženje ob čaju in drugih dobrotah pred cerkvijo. Več na spletni strani Razvojne agencije Sora, prijave udeležencev matineje pa zbiramo na e naslovu kristina.miklavcic@ra-sora.si in 040 769 527.

Vabilo na Crngrobsko matinejo

 

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020.

Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovorna Razvojna agencija Sora d.o.o.

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.