ALPTREES Nacionalna delavnica z deležniki in predstavniki v Sloveniji

Termin:
30. 09. 2020

Ura:
9:30–15:00

Prostor:
Sokolski dom Škofja Loka

Konec septembra 2020 je Razvojna agencija Sora d.o.o. v sodelovanju z Zavodom RS za varstvo narave in partnerjema ALPTREES projekta – Gozdarskim inštitutom Slovenije in Mestno občino Maribor – v Škofji Loki organizirala ALPTREES Nacionalno delavnico z deležniki in predstavniki v Sloveniji.

Tema delavnice je bila trajnostna raba in upravljanje s tujerodnimi drevesnimi vrstami (TDV) v urbanih, semiurbanih in gozdnih ekosistemih alpskega prostora. ALPTREES Nacionalne delavnice so se udeležili predstavniki javnih institucij s strani gozdarstva, naravovarstva, Ministrstva za okolje in prostor, Univerze v Ljubljani in Mariboru, srednjih lesarskih šol, gospodarstva ter predstavniki občin v Sloveniji.

ALPTREES Nacionalna delavnica je bila izvedena v okviru ALPTREES projekta, ki je sofinanciran s strani transnacionalnega programa Interreg V-B Območje Alp iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj.

ALPTREES Poročilo o izvedeni Nacionalni delavnici z deležniki in predstavniki Slovenije, 30.9.2020, Škofja Loka

 

"
Tema delavnice je bila trajnostna raba in upravljanje s tujerodnimi drevesnimi vrstami (TDV) v urbanih, semiurbanih in gozdnih ekosistemih alpskega prostora.
"


Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.