Darilni paketi Babice in Dedka

05. novembra 2021
"
Obdarujte z darilnimi paketi Babice in Dedka!
"

Bi za letošnje poslovno darilo ali darilo vašim prijateljem izbrali izdelke lokalnih ponudnikov, vključenih v blagovno znamko Babica in Dedek, naravni izdelki iz škofjeloških hribov? Izdelke, ki nastajajo na Škofjeloškem znotraj dopolnilnih dejavnosti na kmetijah in osebnega dopolnilnega dela in jih odlikuje visoka kakovost, tradicionalen način izdelave ter uporaba v večji meri lokalnih surovin?

V sodelovanju s ponudniki in Jano Habjan iz Dražgoš smo kot novost ponudbe blagovne znamke, po 20-ih letih njenega obstoja, pripravili 4 darilne pakete različnih vsebin, ki se razlikujejo po sklopih izdelkov, povezanih pod skupno blagovno znamko. Na voljo so:

  • Sladki paket (vsebuje piškote, koprivin sirup, smrekov žele in čajno mešanico),
  • Sadni paket (vsebuje bukov liker, marmelado, sok iz grozdja in rdeče pese),
  • Paket dobre gospodinje (vsebuje domače rezance, kašo ali pirin rižek, domače sončnično olje in svežo oz. suho zelenjavo v soli),
  • Ustvarjalni paket (vsebuje dražgoški kruhek, čipko, medenko in naravno milo).

Prvi trije paketi so zapakirani v večje škatle, ustvarjalni paket v nekoliko manjšo, obe različici pa imata na sprednji strani izrez, da se izdelki v novi celostni podobi lepo vidijo.

Za več informacij o novi ponudbi poslovnih daril smo vam na voljo na Razvojni agenciji Sora na kristina.miklavcic@ra-sora.si in 04/ 50 60 225.

 

Več o blagovni znamki: https://www.ra-sora.si/blagovna-znamka-babica-in-dedek/

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.