Vabimo vas na brezplačno delavnico Med v kulinariki z Matejo Reš, v četrtek, 15. 9. 2022, ob 15.00 uri. Delavnica bo potekala v Čebelarsko razvojno izobraževalnem centru Gorenjske, Rožna dolina 50a, Lesce.
Med je dragoceno živilo. Poskusili bomo različne vrste medu in ga vključili v pripravo raznovrstnih jedi. Z različnimi vrstami medu bomo pripravili solatni preliv in solato, namaz, hladne in tople napitke, kompot, energijske kroglice.
Dogodek je namenjen predstavnikom javnih ustanov (vodje prehrane, kuharsko osebje) ter ostalim zainteresiranim.
Obvezne prijave: jerneja.lotric@ra-sora.si, 040 769 524, do 9. septembra.
Delavnica je spremljevalni program prireditve Dan medu v kulinariki.
S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora
S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.