Delavnica predstavitve in izpolnjevanja vzorčne razpisne dokumentacije javnega naročila za prehrano

Termin:
16. 12. 2021

Ura:
13.00

Prostor:
OŠ Ivana Tavčarja Gorenja vas, Trata 40, Gorenja vas

"
Delavnica je namenjena vsem, ki se želite seznaniti z razpisnimi dokumentacijami javnih naročil za prehrano javnih ustanov, s poudarkom na razpisni dokumentaciji dinamičnega nabavnega sistema.
"

Partnerji projekta Jem lokalno, jem boljše vabimo na delavnico predstavitve in izpolnjevanja vzorčne razpisne dokumentacije javnega naročila za prehrano.

V prvem delu delavnice nam bodo svetovalci družbe Praetor d.o.o. predstavili osnove razpisne dokumentacije dinamičnega nabavnega sistema.

Drugi del pa bo bolj praktičen, začeli bomo s predstavitvijo postopkov oddaje ponudb v javnih naročilih za prehrano, nato bodo sledili praktični primeri izpolnjevanja obrazcev razpisne dokumentacije. Delavnica bo potekala v računalniški učilnici, tako, da se bomo lahko testno preizkusili z izpolnjevanjem obrazcev razpisne dokumentacije.

Obvezne prijave in dodatne informacije: jerneja.lotric@ra-sora.si, tel. 04 50 60 222.

 

Vabilo_16.12.2021 (.pdf)

 

Za udeležence je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT.

 

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020.Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovorna Razvojna agencija Sora d.o.o.

 

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.