Delavnice za Spletno pozicioniranje & oglaševanje & analitiko

Trajanje:
oktober, november 2022

Prostor:
Velika sejna soba, Upravna enota Škofja Loka

"
V okviru projekta "Virtualna kreativnost" se bodo v oktobru in novembru 2022 izvedle delavnice skupaj z mentorstvom za "Prehod iz klasičnega načina delovanja v digitalni način delovanja".
"

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas v okviru projekta »Virtualna kreativnost« vabi na Delavnice skupaj z mentorstvom za »Prehod iz klasičnega načina delovanja v digitalni način delovanja«:

  1. Delavnica: Optimizacija za spletne iskalnike (SEO), sreda, 26. 10. 2022, 17:00 – 19:15

Spoznali boste dejavnike, ki vplivajo na pozicioniranje vaše spletne strani, da se vaša spletna stran ob vpisu specifične iskalne poizvedbe pojavi čim višje med organskimi zadetki v iskalnikih ter kako lahko k temu pripomorete tudi sami (npr. s pisanjem dobrih SEO besedil).

  1. Delavnica: Osnove Google oglaševanja, sreda, 09. 11. 2022, 17:00 – 19:15

Udeleženci delavnice se boste spoznali z osnovami Google oglaševanja in z različnimi vrstami kampanj ter razlikami med njimi (Search in Display omrežje, itd.). Seznanili se boste tudi z razliko med »targetingom« in »retargetingom«, ter kako postaviti učinkovite kampanje. Na koncu boste šli čez osnovne dejavnike, ki vplivajo na uspeh kampanj in kako oceniti ali je kampanja uspešna ali ne.

  1. Delavnica: Google analitika in merjenje rezultatov, sreda, 16. 11. 2022, 17:00 – 19:15

Seznanili se boste z uporabo brezplačnega orodja »Google Analytics«, s katerim dobite vpogled v podatke, kot so količina obiska na vaši spletni strani, iz katerih virov prihajajo (oglaševanje, organski obisk, družbena omrežja) in v kakšni meri izpolnjujejo vaše zastavljene cilje ter kako te podatke uporabiti za optimizacijo kampanj oz. prilagoditev oglaševalske strategije.

 

Delavnice se bodo izvedle v živo, v Veliki sejni sobi na Upravni enoti Škofja Loka (1. nadstropje, Poljanska cesta 2, 4220 Škofja Loka).

Izvajalec delavnic bo podjetje Optiweb spletne rešitve d.o.o. iz Škofje Loke.

 

VABLJENI:

Teme delavnic se medsebojno povezujejo, tako da je priporočljiva udeležba na vseh treh delavnicah.

 Na delavnice vabljeni vsi z lastno spletno stranjo ali z željo po vzpostavitvi le-te in bi se radi naučili, kako izboljšati svojo digitalno prezenco in s tem povečati možnosti za vaš uspeh!

Vabljeni k udeležbi udeleženci iz Škofjeloškega območja:

 

PRIJAVA:

Delavnice so za udeležence brezplačne. Št. mest je omejeno!

Prijave preko E-obrazca zbiramo do 21. 10. 2022 oz. do zapolnitve št. mest.

VABILO

 

Projekt VIRTUALNA KREATIVNOST se izvaja v okviru programa CLLD in  je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

 

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.