Delimo dobre prakse za spreminjanje potovalnih navad.

30. aprila 2024
"
Kar smo (pre-) izkusili želimo deliti z vsemi, ki stopajo po poti upravljanja trajnostne mobilnosti.
"

Dobro leto in pol smo na območju IC Trata in občine Škofja Loka spodbujali zaposlene, da na delo prihajajo na trajnostni način.
Ne vemo še vsega, vendar smo se v tem času veliko naučili, preizkusili dobre prakse iz tujine v lokalnem okolju, pripravili praktična priporočila in orodja in vse to želimo deliti ob zaključku projekta Trata 2.1.

Pripravljena orodja, dosežke in dobre prakse smo povzeli v zadnjem novičniku, ki je na voljo na povezavi.

Hvala vsem za spremljanje projekta, sodelovanje v kampanjah in učenja skupaj z nami. Čaka nas še veliko dela, vendar verjamemo, da se nam bo z dobrim sodelovanjem lažje lotiti vsakega izziva.

_________________________________________________________________________________________________

S projektom Trata, industrijska cona za 21. stoletje (Trata 2.1) spodbujamo zaposlene v industrijski coni Trata k spremembi potovalnih navad, povečujemo število prihodov na delo na trajnostni način in s tem prispevamo k ublažitvi podnebnih sprememb.

Če želite izvedeti več o spreminjanju potovalnih navad v bolj trajnostne oblike mobilnosti, vas vabimo, da nam sledite na spletni strani in Instagram profilu projekta @trata2.1, vabljeni pa tudi, da se prijavite na novice o projektu.

Projekt Trata 2.1 sofinancirajo Islandija, Lihtenštajn in Norveška s sredstvi Finančnega mehanizma EGP v višini cca 1,1 mio EUR. Več na www.eeagrants.si.

Vodilni partner projekta: Občina Škofja Loka

Partnerji projekta: Razvojna agencija SORAIPoP – Inštitut za politike prostora, CIPRA SlovenijaCIPRA InternationalKnauf Insulation d.o.o.LTH Castings d.o.o.SIBO G. d.o.o.

 

 

Zapisala: Katarina Sladoljev

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.