Gorenjski adventni sejem

Termin:
26. 11. 2023

Ura:
od 10.30 do 18.00

Prostor:
Park Brdo pri Kranju

"
Vabimo vas, da zadnjo novembrsko nedeljo med 10.30 in 18. uro preživite z nami v naravnem ambientu parka Brdo pri Kranju ob odkrivanju ponudnikov domače hrane in rokodelcev iz celotne Gorenjske!
"

Na drugem Gorenjskem adventnem sejmu, ki se bo odvijal v Parku Brdo pri Kranju se bo predstavljalo okoli 40 ponudnikov kakovostnih lokalnih pridelkov in izdelkov iz celotne Gorenjske.

Na številnih stojnicah boste med drugim lahko nakupovali darila za praznične decembrske dni. Za zabavo bodo poskrbeli Romana Krajnčan, Pika Nogavička, Kekec, klovn Rose in Folklorna skupina OŠ Stražišče. Za tiste, ki uživajo v ročnih spretnostih bo na voljo delavnica izdelovanja adventnih venčkov s Petrom Ribičem. Dan pa lahko zaključite s sprehodom z baklami po parku Brdo.

Prijave na delavnico izdelovanja adventnih venčkov s Petrom Ribičem so obvezne.

Vstopnina po rednem ceniku parka Brdo. V primeru slabega vremena dogodek odpade.

 

Vsem obiskovalcem bo na voljo tudi brezplačni električni avtobus iz Kranja, ki bo vozil in pobiral obiskovalce med 10. in 18 uro. Izstop bo na postaji v Parku Brdo (rondo ob zgornjem vhodu). Vozni red avtobusa je v priponki spodaj.

Vozni red – Gorenjski adventni sejem, 26. 11. 2023

 

Ponudniki: Interesno združenje Podbreška potica, Kmetija Budl, Kmetija pr Andreco, Lucija Tičar in ostali, Eko Janez, Škulj – atelje lončarstva, Ekološka kmetija Darja, Kmetija pr Jurk, NAŠE, CeraWoods, Peka kruha in peciva pr Tomažin, Tomaž Kozamernik s.p., Moja Pašta, Kmetija Princ, Čebelarstvo Klemenčič, Poličarjeva kmetija, Kmetija Punčar, Zveza Sonček, Mama Paula, Varstveno delovni center Kranj, Konoplja Kržišnik-Pr Knapc, Janez Krišelj, Čebelarstvo Mitja Smrdel s.p., Klobbka, Sanyam ceramics, Bunnyway Katja Vilfan s.p., Kmetija Štirn, Ricorvo oljčno olje in vložene oljke, Višja strokovna šola za gostinstvo, wellnes in turizem Bled, Petrač Marjan.

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.