Gospodarska delegacija v Izrael

Gospodarska delegacija v Izrael

Trajanje:
20. - 25. 11. 2022

Prostor:
Izrael

"
Gospodarska delegacija v Izrael
"

BSC d.o.o. Kranj v novembru, v sodelovanju s turistično agencijo Between TMC d.o.o., organizira gospodarsko delegacijo v Izrael. V nadaljevanju navajamo njihovo obvestilo za medije.

 

“V lanskem letu smo prvič organizirali gospodarsko delegacijo – obiskali smo EXPO 2020 v Dubaju. Zaradi pozitivnih odzivov, smo se odločili, da bomo to dobro prakso ponovili.

V novembru, v sodelovanju s turistično agencijo Between TMC d.o.o.,  organiziramo gospodarsko delegacijo v Izrael. Izrael ima tehnološko napredno tržno gospodarstvo in velja eno najbolj odpornih in tehnološko najnaprednejših tržnih gospodarstev na svetu. Po svoji tehnološki pripravljenosti, razpoložljivosti tveganega kapitala in kakovosti raziskovalnih organizacij se dosledno uvršča med najboljša svetovna gospodarstva. Izrael je v zadnjem desetletju postal ena vodilnih držav v svetovnem merilu na področju start-upov. Zaradi svojega naprednega inovacijskega ekosistema se je drži vzdevek »Start-up Nation«. Poleg tega veliko sredstev namenijo za raziskave in razvoj.

Želimo si, da z delegacijo odpremo kakšno novo priložnost za še več gospodarskega sodelovanja med državama. Med glavnimi aktivnostmi je namreč obisk Izraelsko – slovensko gospodarske zbornice ter druženje med podjetniki.

Datum potovanja: 20. – 25. 11. 2022.

Prostih mest: max 20

Rok za prijavo in plačilo 50 % zneska: 15. 9. 2022, rok za plačilo celotnega zneska: 10.

Program delegacije in več informacij je na voljo v priponki.

Udeleženci gospodarske delegacije Izrael 2022 lahko koristite tudi Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino, ki vam povrne med 300 – 3.000 € stroškov udeležbe:

V kolikor potrebujete pomoč pri pripravi dokumentacije za vavčer, vam bomo z veseljem pomagali.

Za morebitne dodatne informacije sem vam na voljo na tel. št. 04 28 17 247.«

Podrobnejše informacije: PROGRAM

Izrael – Splošne informacije

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.