Začetki gostilne segajo v leto 1966. Veliko pozornosti namenjajo lokalnim surovinam in strokovni usposobljenosti ekipe, saj je njihovo vodilo, da je le zadovoljen gost pravi gost. Po okušanju dobrot iz njihove kuhinje lahko svoje bivanje podaljšate s počitkom ali oddihom v eni izmed sedmih sodobno opremljenih dvoposteljnih sob. Dolgčas pa ne bo niti najmlajšim, so zanje uredili prijeten igralni kotiček.

Ljubitelji rib, privoščite si lahek obrok, ki je primeren za kosilo ali večerjo.
– sol
– ostra moka
File postrvi solimo, povaljamo v ostri moki in spečemo na ponvi.
– hruška
– belo vino
– sladkor
– cimetova skorjica
Hruške skuhamo v belem vinu, kateremu smo dodali vse začimbe in ga sladkali po potrebi.
– suhi mavrahi
– smetana za kuhanje
– sol
– česen
– poper
Zdrobljene suhe mavrahe na hitro popražimo na ponvi, zalijemo z malo vode, da se napnejo, dodamo smetano, začimbe in pokuhamo še kakšno minuto.
S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora
S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.