Gostilna Lipan – festivalski meni




  • Mini krof rdeče pese, skuta, marinirana postrv, kaviar, koprc

  • Raviol polnjen z bučo, maslena omaka krškopoljca, okisana rdeča čebula, bučna semena

  • Telečja ribica, pire čičerike, por, demi glace

  • Ajdov krap, karamela, gel pomaranče z limono, karamelizirani orehi

Enotna cena za festivalski meni znaša:

28,00 EUR

Preberi več informacij o ponudniku

Lokalni dobavitelji surovin festivalskega menija
Kmetija Pustotnik – skuta, siri, Kmetija, klavnica in mesnica Stanonik, Log – meso, domači vrt

embedgooglemap.net

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.