Javni poziv za pridobitev finančnih sredstev na področju sektorja kulturnih in kreativnih industrij ter turizma

22. februarja 2022
"
HIBRIDIZACIJA SEKTORJA TURIZMA IN KULTURNIH IN KREATIVNIH INDUSTRIJ (KKI)
"

Cilj projekta CCI4TOURISM je povečati zmogljivost in vpliv sektorja KKI na več nivojih. Eden pomembnih je povezovanje s sektorjem turizma in izboljšali turistične produkte/storitve, ki odgovarjajo načelom trajnosti in razvoja kulturno-kreativnega turizma.

Da bi podprli navzkrižno oplemenitenje/hibridizacijo podjetij, ki delujejo v omenjenih sektorjih in lahko skupaj izvajajo inovativne produkte/storitve za kulturni turizem, se premikamo v naslednjo etapo projektnih aktivnosti.

Izvajamo Pilotno akcijo, ki bo potekala v treh partnerskih državah oziroma regijah: Sloveniji, Hrvaški in BIH in bo finančno podprla prijavljene in potrjene projekte povezovanja sektorja turizma in KKI. Izvedeni projekti bodo v majhnem obsegu pokazali in preverili izvedljivost, učinkovitost in ponovljivost sodelovanj. Rezultati bodo ocenjeni na ravni konzorcija projektnega partnerstva in vključeni v transnacionalni akcijski načrt za razvoj trajnostnega turizma v jadransko-ionski regiji.

Objavljamo javni poziv in vabimo vse, ki so že sodelovali v programih projekta CCI4Tourism in druge, da se v partnerstvu s sodelujočimi partnerji prijavijo na javni poziv in pridobijo finančna sredstva za realizacijo (dela) svoje ideje.

Rok za oddajo projektnih predlogov je 22. marec 2022.

Celotno besedilo javnega poziva in projektno prijavnico si preberete na spodnjih povezavah. Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na kontaktih objavljenih v javnem pozivu.

 

Razpisna dokumentacija:

 

Veselimo se vaših prijav in konkretnih projektov kulturno-kreativnega turizma.

 

Projekt delno financira Evropska unija v okviru programa INTERREG ADRION (Jadransko-jonski program) 2014–2020

Več o projektu: https://cci4tourism.adrioninterreg.eu/

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.