Javni razpis za podporo planinski športni in rekreacijski infrastrukturi

16. aprila 2021
"
Javni razpis za podporo planinski športni in rekreacijski infrastrukturi    
"

Obveščamo vas, da je danes, 16. aprila 2021, v Uradnem listu RS objavljen Javni razpis za podporo planinski športni in rekreacijski infrastrukturi. Sredstva javnega razpisa so namenjana sofinanciranju povečanja snovne in energetske učinkovitosti ter rabe obnovljivih virov energije v planinskih kočah, zavetiščih, bivakih in planinskih učnih središčih.

Upravičeni prijavitelj so lahko pravne ali fizične osebe, ki se ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in spadajo v kategorijo mikro, malih ali srednjih podjetij. Prijavitelj mora biti lastnik ali najemnik planinske koče, zavetišča, bivaka ali planinskega učnega središča, torej planinskega objekta, vpisanega v register planinskih objektov Planinske zveze Slovenije na dan 1. januarja 2020.

Upravičeni stroški javnega razpisa so:

Najava razpisa: https://www.gov.si/novice/2021-04-15-najava-razpisa-za-podporo-planinski-sportni-in-rekreacijski-infrastrukturi/

Razpis se naj bi predvidoma končal 31. decembra 2022, vsa razpisna dokumentacija pa bo tekom današnjega dne objavljena med javnimi objavami Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

 

Za vse dodatne informacije in pojasnila lahko pokličete na Razvojno agencijo Sora na tel.: 04/ 50 60 220.

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.