KADROVSKI IZZIVI – Kako pridobiti in obdržati dober kader?

Termin:
01. 12. 2022

Ura:
13.00 - 15.30

Prostor:
Coworking center in podjetniški inkubator Kranj, Poštna ulica 4 

Regionalna razvojna agencija Gorenjske, BSC Kranj vas v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, Območno službo Kranj, GZS Regionalna zbirnica Gorenjska ter Območno obrtno podjetniša zbornica Kranj vabi na regijski dogodek »KADROVSKI IZZIVI – Kako pridobiti in obdržati dober kader?«, ki bo v četrtek, 1. decembra 2022, s pričetkom ob 13. uri, v prostorih coworking centra in podjetniškega inkubatorja Kranj, v starem mestnem jedru Kranja, Poštna ulica 4.

Na aktualno tematiko kadrovske problematike bodo tokrat pogledali iz različnih vidikov. V prvem delu posveta se boste seznanili s projekti in aktivnostmi, ki se izvajajo v naši regiji ter z ukrepi in subvencijami, ki so trenutno na voljo delodajalcem (delovni preizkus, usposabljanje na delovnem mestu, subvencije za mlade in zelena delovna mesta, vračilo dela prispevkov, davčne olajšave ob zaposlitvi ter delna oprostitev plačila prispevkov). V tem delu boste lahko prisluhnili tudi pozitivni izkušnji koriščenja ukrepov Aktivne politike zaposlovanja s strani delodajalca in zaposlene osebe.

Svojo izkušnjo soočenja s kadrovskimi izzivi bodo tokrat delili:

 

Regijski posvet se bo zaokrožil s predavanjem prof. dr. Mateja Tuška, športnega psihologa z naslovom »Opolnomočenje kadrov – kako obdržati dober kader«.

Posvet je predviden do 15.30 ure. Po zaključku posveta vas vabijo na ogled novo odprtega podjetniškega inkubatorja Kovačnica ter na manjšo pogostitev z druženjem.

 

Dogodek je brezplačen. Predhodna potrditev udeležbe NA TEJ POVEZAVI. Prijave se zbirajo do torka, 29. 11. 2022, oziroma do zapolnitve mest. Dodatne informacije franja.gabrovsek.schmidt@bsc-kranj.si.

 

VABILO

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.