Slovenija se v letu 2021 ponaša z laskavim nazivom – Evropska gastronomska regija.
Gastronomija postaja vedno bolj prepoznaven del slovenskega turizma, ki skupaj z lokalnimi ponudniki hrane nudi unikatne zgodbe in doživetja. Z željo, da skupaj sooblikujemo in podpremo nadaljnji razvoj zelenih trajnostnih pristopov, vas vabimo na posvet, namenjen strokovni javnosti: Slovenija – Evropska gastronomska regija 2021, Lokalna hrana s kratkimi dobavnimi verigami – Izziv in priložnost za slovenski turizem ki bo potekal v petek, 27. 8. 2021, na Brdu pri Kranju, v Kongresnem centru.
Program posveta najdete v VABILU (.pdf).
Na posvet so obvezne prijave, udeležba na dogodku pa bo možna v skladu s takrat veljavnimi pogoji za preprečevanje širjenja virusa.
Vabljeni, da odkrijete in okusite slovenske kulinarične zgodbe!
S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora
S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.