Lokalna hrana s kratkimi dobavnimi verigami – izziv in priložnost za slovenski turizem

Termin:
27. 08. 2021

Ura:
08.30 - 15.00

Prostor:
Brdo pri Kranju, Kongresni center

"
Vabljeni k sooblikovanju in podpori nadaljnjega razvoja zelenih trajnostnih pristopov!
"

Slovenija se v letu 2021 ponaša z laskavim nazivom – Evropska gastronomska regija.

Gastronomija postaja vedno bolj prepoznaven del slovenskega turizma, ki skupaj z lokalnimi ponudniki hrane nudi unikatne zgodbe in doživetja. Z željo, da skupaj sooblikujemo in podpremo nadaljnji razvoj zelenih trajnostnih pristopov, vas vabimo na posvet, namenjen strokovni javnosti: Slovenija – Evropska gastronomska regija 2021, Lokalna hrana s kratkimi dobavnimi verigami – Izziv in priložnost za slovenski turizem ki bo potekal v petek, 27. 8. 2021, na Brdu pri Kranju, v Kongresnem centru.

Program posveta najdete v VABILU (.pdf).

Na posvet so obvezne prijave, udeležba na dogodku pa bo možna v skladu s takrat veljavnimi pogoji za preprečevanje širjenja virusa.

Vabljeni, da odkrijete in okusite slovenske kulinarične zgodbe!

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.