Nove zbiralnice odpadnega jedilnega olja in pralni kozarčki za organizatorje prireditev

21. februarja 2024

V partnerstvu s Komunalo Škofja Loka in Zavodom Poljanska dolina smo v 1. fazi projekta Čisto Škofjeloško postavili 5 zbiralnic odpadnega jedilnega olja na podeželskih območjih Občine Škofja Loka (v Puštalu, Stari Loki, v Logu nad Škofjo Loko, pri Svetem Duhu in na Bukovici), dodatna šesta bo v Zmincu postavljena v poletnih mesecih, ko bo urejen nov ekološki otok za ločeno zbiranje odpadkov. Z namenom zmanjševanja količine plastičnih odpadkov na prireditvah pa nakupili tudi pralne kozarčke za večkratno uporabo številnih organizatorjev prireditev in dogodkov na Škofjeloškem. Prilagamo informativno zloženko in vas vabimo, da spremljate aktivnosti projekta na spletnih straneh sodelujočih partnerjev.

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja ter Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020.

Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in  prehrano. Za vsebino je odgovorna Razvojna agencija Sora, LAS loškega pogorja.

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.