Občina Škofja Loka sodeluje v projektu »Hrana svoje mesto najde«

31. januarja 2022
"
Občina Škofja Loka je bila izbrana za sodelovanje v projektu Hrana svoje mesto najde. Zdaj se lahko enotedenskemu izzivu za manj zavržene hrane pridružite tudi vsi Ločani in Ločanke.
"

Med 14. in 20. februarjem v svojem gospodinjstvu spremljajte prehranjevalne navade in dnevno v besedi in sliki beležite ter sporočajte svoja opažanja – kaj in zakaj zavržemo, kaj nam predstavlja največjo oviro pri zmanjševanju zavržkov in vse druge zanimivosti, ki bodo pomagale na poti do individualnih in sistemskih rešitev na lokalni ravni.

Med vsemi, ki boste do vključno 6. februarja oddali prijavo prek obrazca na tej povezavi, bodo izbrali po enega predstavnika za posamezno želeno skupino. 11. februarja bo srečanje prek spleta, kjer vam bodo podali podrobne informacije in navodila.

Vse sodelujoče, ki boste aktivno prispevali k uvidu v problematiko nastajanja zavržkov v gospodinjstvih, bo Lidl Slovenija nagradil z darilnimi karticami za nakupe v vseh Lidlovih trgovinah.

Ekologi brez meja vam bodo ves čas na voljo za nasvete in kar je najpomembnejše – postali boste zgled in motivator za vsa ostala gospodinjstva v občini Škofja Loka in izven nje.

Projekt sooblikujejo Ekologi brez meja, Lidl Slovenija in Občina Škofja Loka.

Več informacij najdete v priponki.

 

PRIJAVA ZA SODELOVANJE

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.