Odprti razpisi občin Škofja Loka, Gorenja vas – Poljane in Železniki za podjetništvo

19. junija 2024
"
Odprti razpisi občin Škofja Loka, Gorenja vas – Poljane in Železniki za podjetništvo  
"

 

Tudi občine Škofjeloškega območja so/bodo v letu 2024, za namene spodbujanja podjetništva v njihovih občinah, objavile javne razpise. V večini gre za vsakoletne javne razpise, ki se po vsebini bistveno ne razlikujejo od prejšnjih let. Razpisujejo pa jih občine Škofja Loka, Gorenja vas-Poljane in Železniki.

 

Občina Škofja Loka je 31.05.2024 na svoji spletni strani objavila nov javni razpis. Ukrepi javnega razpisa so namenjeni odpiranju novih delovnih mest in samozaposlovanju, sofinanciranju najemnin poslovnih prostorov na ožjem območju starega mestnega jedra Škofje Loke.

 

Občina Železniki je 6.6.2024 na svoji spletni strani objavila nov javni razpis. Ukrepi javnega razpisa so namenjeni subvencioniranju realnih obresti za dodeljene kredite, naložbam v nakup nove opreme in nematerialnih investicij, promociji izdelkov in storitev, svetovalnim storitvam, izobraževanju in usposabljanju, pospeševanju zaposlovanja in samozaposlovanja, pospeševanju izobraževanj ter sofinanciranju izdelave poslovnega načrta.

 

Občina Gorenja vas – Poljane: po predvidevanjih bo javni razpis še objavljen v letu 2024.

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.