On-line delavnica »Grafično oblikovanje za vsakdanjo rabo«

Termin:
16. 02. 2022

Ura:
17:00–19:15

Prostor:
on-line dogodek

"
Grafično oblikovanje za vsakdanjo rabo.
"

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas v okviru projekta Spodbujanje podjetništva na Loškem vabi na on-line delavnico »Grafično oblikovanje za vsakdanjo rabo«, ki bo potekala v sredo, 16. februarja 2022, od 17.00 do 19.15 ure, preko videokonferenčne platforme ZOOM. Delavnico bosta vodila Nejc Konjevič in Laura Martinčič.

Skozi delavnico se bodo udeleženci naučili osnovnih zakonitosti oblikovanja (uporaba in kombiniranje barv, pisav, hierarhije in kompozicije elementov). Udeleženci bodo dobili konkretne predloge, postopke in trike, kako s poznanimi orodji (Microsoft PowerPoint, slikar in ostali programi, ki jih verjetno imate že naložene v svojem sistemu) oblikovati grafike za družbena omrežja, tiskane in spletne medije. Udeleženci bodo tudi prejeli v naprej pripravljeni predlogi za digitalno vabilo ter naslovnico spletnega dogodka (za uporabo na spletni strani ali Facebooku).

 

Podrobnosti: Vabilo

 

Prijave:

Prijave sprejemamo do četrtka, 10. februarja 2022 oz. do zasedbe prostih mest preko e-prijavnice: https://forms.gle/p6xuAmPCKvmQMxXo6

 

Delavnica je za udeležence brezplačna saj je finančno podprta s strani občin: Škofja Loka, Gorenja vas – Poljane, Železniki in Žiri.

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.