»Kako z gverila marketingom osvojiti kupce?«

Termin:
07. 04. 2021

Ura:
17.00 - 19.15

Prostor:
on-line dogodek

"
Kako uspešno izpeljati gverila marketing?
"

PREDAVATELJICA

Manca Šalehar je vodja marketinga pri podjetju Wolt, ki se ukvarja z dostavo  živil od najljubših restavracij do vašega doma. Wolt z marketinškega vidika izstopa predvsem v tem, da z minimalnim budgetom izpelje kampanje, ki dosežejo veliko število uporabnikov.

Manca je bila pred Woltom del ekipe Viberate, podjetja, ki se osredotoča na glasbeni svet, predvsem na njegovo rast, bila pa je tudi del agencij F2 in Propiar, kjer je sodelovala z naročniki, kot so Volkswagen, Spar, Adidas, Petrol in Dana.

 

VSEBINA

Na delavnici boste dobili odgovor na vprašanje, kako ustvariti blagovno znamko, ki jo bodo poznali vsi. Gverila marketing je ena izmed najbolj učinkovitih tehnik za hiter in močan prodor blagovne znamke na trg. Gre za strateško in skrbno načrtovane akcije, ki temeljijo na ustvarjanju presenečenja.

Spoznali boste načine, kako uspešno izpeljati gverila marketing, pogledali primere uspešnih gverila akcij in se naučili kako prepoznati priložnost za gverila marketing.

Delavnica je namenjena podjetjem in vsem, ki stanujejo ali so zaposleni v podjetjih v občinah Škofja Loka, Gorenja vas – Poljane, Železniki in Žiri.

Prijave in dodatne informacije najdete TUKAJ.

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.