On-line delavnica »Triki Excel-a za vsakdanjo rabo«

Termin:
23. 03. 2022

Ura:
17:00–19:15

Prostor:
on-line dogodek

"
Triki Excel-a za vsakdanjo rabo.
"

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas v okviru projekta Spodbujanje podjetništva na Loškem vabi na on-line delavnico »Triki Excel-a za vsakdanjo rabo«, ki bo potekala v sredo, 23. marca 2022, od 17.00 do 19.15 ure, preko videokonferenčne platforme ZOOM. Delavnico bo vodil Nejc Konjevič.

Excel je močno orodje, ki ga večina uporabnikov pozna po tem, da lahko v njem obdelujemo in preračunavamo različne podatke. Na delavnici si bomo ogledali osnove Excel-a, nato pa bomo nadaljevali v smeri, kako lahko Excel uporabimo za olajšanje vsakodnevnih opravil (spajanje podatkov, vstavljanje grafik, uporaba za e-mail …). Velik del delavnice bo namenjen preprostim trikom s poznavanjem katerih opravila s pomočjo Excela opravimo hitreje.

 

Podrobnosti: Vabilo

 

Prijave:

Prijave sprejemamo do četrtka, 17. marca 2022 oz. do zasedbe prostih mest preko e-prijavnice: https://forms.gle/mNNKj9Ea8AYb2k3F7

 

DELAVNICA JE NAMENJENA:

Podjetjem, potencialnim podjetnikom in vsem, ki jih omenjena tematika preprosto zanima in prihajajo ali pa so zaposleni v občinah: Škofja Loka, Gorenja vas – Poljane, Železniki in Žiri.

 

Delavnica je za udeležence brezplačna saj je finančno podprta s strani občin: Škofja Loka, Gorenja vas – Poljane, Železniki in Žiri.

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.