Poletni destinacijski časopis – Zdaj je čas za Škofjeloške slike!

28. aprila 2021
"
Poletni destinacijski časopis bo izšel v začetku meseca junija in bo med drugim vseboval tudi nabor najpomembnejših dogodkov, za katere si vsi želimo, da bodo obiskovalce razveseljevali tekom julija, avgusta in septembra.
"

Časopis turistične destinacije Škofjeloško bo obiskovalcem naših krajev v poletnih mesecih predstavljal pomemben kažipot, kako najbolje »raziskati, občutiti in užiti« ta prekrasen delček Slovenije, na pragu Julijskih Alp. 

 

Časopis, za katerega vsebino pripravljajo na Turizmu Škofja Loka, bo izšel v začetku meseca junija in bo med drugim vseboval tudi nabor najpomembnejših dogodkov, za katere si vsi želimo, da bodo obiskovalce razveseljevali tekom julija, avgusta in septembra.

V ta namen prosimo vse organizatorje prireditev, da sporočite, katere dogodke pripravljate, da bodo lahko uvrščeni med večje poletne dogodke Škofjeloškega. Najave prosimo pošljite na mail: prireditve@visitskofjaloka.si

 

Omenjeni časopis bo razdeljen med vse ponudnike turističnih nastanitev, gostinske ponudnike in informacijske točke na Škofjeloškem tako, da boste ponudniki o aktualni ponudbi lahko brez težav informirali svoje goste.

 

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.