Predavanje: “Se lahko z izbiro lokalne hrane izognemo pastem sodobne hrane?”

Termin:
27. 01. 2022

Ura:
17.00

Prostor:
on-line dogodek

"
Zakaj uživati domačo, lokalno pridelano oz. predelano hrano? Kako s tem podpiramo lokalno potrošnjo, lokalno kmetijstvo ter podjetništvo na podeželju? Kakšen je naš odnos do hrane? Zakaj je hrana iz naše neposredne bližine boljša kot industrijska, sodobna hrana, hrana oz. živila, ki so nam na razpolago v velikih trgovskih centrih? Kakšnim nevarnostim smo izpostavljeni, če je ta hrana le prevečkrat na naših krožnikih? Bi se radi izognili pastem sodobne hrane in ostali dolgo zdravi in vitalni?
"

V okviru projekta Okusi Škofjeloškega vabimo na predavanje “Se lahko z izbiro lokalne hrane izognemo pastem sodobne hrane?”, ki bo v četrtek, 27. 1. 2022 ob 17.00 na daljavo, preko spletne aplikacije Zoom.

O predavateljih:

Adriana Dolinar, predsednica Združenja za obuditev celostnega človeka, je avtorica številnih člankov o preverjenih naravnih in celostnih rešitvah težav človeka (in živali) ter soavtorica številnih knjig projekta Skupaj za zdravje človeka in narave (Kako zmanjšati porabo antibiotikov?, Vojna ali mir z bakterijami, Adijo, prehladi, Uravnavajmo ščitnico, Konec zgage, Resnice in zmote o kandidi, Resnice in zmote o osteoporozi,…).

Rajko Škarič, predavatelj za strokovno in laično javnost, pa bo spregovoril o odnosih do sebe sočloveka in nenazadnje do narave in zdravje.

Prijave:

Povezavo za udeležbo na predavanju prejmete dan pred izvedbo, prosimo vas, da se na predavanje predhodno prijavite, in sicer na e-naslov: kristina.miklavcic@ra-sora.si ali 04/50 60 225

Podrobnosti: Vabilo

 

Organizator: Razvojna agencija Sora

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020.Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovorna Razvojna agencija Sora d.o.o.

 

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.