Predstavitev direktnega modela sodelovanja lokalnih ponudnikov z javnimi ustanovami

Termin:
13. 12. 2021

Ura:
11.00

Prostor:
Čebelarski dom v Brodeh, Brode 37, Škofja Loka

"
Srečanje je namenjeno vsem, ki z javnimi ustanovami še ne sodelujete, pa bi to želeli, oziroma bi radi obstoječe sodelovanje poenostavili.
"

Partnerji projekta Jem lokalno, jem boljše vabimo lokalne ponudnike prehranskih pridelkov in izdelkov Škofjeloškega območja na predstavitev direktnega modela sodelovanja lokalnih ponudnikov z javnimi ustanovami.

Javne ustanove še vedno velik del lokalne hrane za pripravo obrokov kupujejo direktno pri lokalnih ponudnikih. Če z javnimi ustanovami še ne sodelujete, pa bi želeli sodelovati, oziroma bi radi obstoječe sodelovanje poenostavili, vas vabimo na srečanje, na katerem vam bomo predstavili direktni model sodelovanja lokalnih ponudnikov z javnimi ustanovami Škofjeloškega območja.

 

Obvezne prijave: janez@p-ino.si, GSM 040 886 394.

Vabilo_13.12.2021_PM (.pdf)

 

Za udeležence je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT.

 

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020.Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovorna Razvojna agencija Sora d.o.o.

 

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.