Predstavitev kakovostnih lokalnih obrokov za javne ustanove

Termin:
17. 02. 2022

Ura:
14:00

Prostor:
Dvorec Visoko, Visoko pri Poljanah 1, Škofja Loka

"
V okviru projekta Jem lokalno, jem boljše vas vabimo na predstavitev kakovostnih lokalnih obrokov za javne ustanove.
"

Javne ustanove, ali imate že na jedilnikih zelenjavne zloženke, nadevan krompir, bučne in kruhove kipnike, sirni bandeljc, ješprenjčkovo rižoto? Ali bi navedene jedi pripravili malo drugače, po postopku kuharskega mojstra Uroša Štefelin?

 

Kuharski mojster Uroš Štefelin bo predstavil postopke priprave navedenih jedi ter pred gosti pripravil ješprenjčkovo rižoto. S predstavitvijo in degustacijo navedenih jedi si želimo povratnih informacij, če so izbrane jedi ustrezne za uvrstitev na jedilnike javnih ustanov.

 

Na dogodku se bodo predstavili tudi lokalni ponudniki  s svojo ponudbo prehranskih pridelkov in izdelkov, s katerimi želijo oskrbovati lokalne šole, vrtce, domove starejših.

 

Obvezne prijave na dogodek: jerneja.lotric@ra-sora.si, GSM 040 769 524.

 

 

 

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020.Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovorna Razvojna agencija Sora d.o.o.

 

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.