Razpisan je Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino

16. aprila 2024
"
Razpisan je Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino  
"

Slovenski podjetniški sklad je v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport 12. 4. 2024, v Ur. L. RS št. 32/2024 in na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada objavil javni poziv V1 – Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino.

CILJ JAVNEGA POZIVA: je spodbuditi mikro, mala in srednje velika podjetja k udeležbi v izhodnih gospodarskih delegacijah, in sicer z namenom povezovanja s potencialnimi poslovnimi partnerji, iskanja novih poslovnih priložnosti, povečanja prepoznavnosti ter pridobivanja izkušenj pri predstavitvah in poslovanju na tujih trgih, kar bo imelo pozitiven vpliv na konkurenčnost podjetij.

VIŠINA SOFINANCIRANJA: mikro, mala in srednje velika podjetja lahko hitro in enostavno pridobijo do največ 60 % sofinanciranja upravičenih stroškov oz. min. 300,00 EUR in največ 3.000,00 EUR nepovratnih sredstev za udeležbo v gospodarski delegaciji v tujini.

SOFINANCIRAJO SE UPRAVIČENI STROŠKI DELEGACIJ, KI JIH ORGANIZIRAJO NASLEDNJE ORGANIZACIJE: Ministrstvo za zunanje zadeve, Ministrstvo gospodarstvo, turizem in šport, diplomatsko-konzularna predstavništva v tujini, javna agencija SPIRIT Slovenija, Slovenska turistična organizacija, Slovenski podjetniški sklad, SID banka, Gospodarska zbornica Slovenije ali katera izmed regionalnih gospodarskih zbornic, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije ali katera izmed območnih obrtno-podjetniških zbornic, slovenski poslovni klubi v tujini, financirani s strani SPIRIT Slovenija, Evropska podjetniška mreža, člani Nacionalnega start-up konzorcija, tuje gospodarske zbornice, ki delujejo v Sloveniji in organizirajo delegacije za slovenska podjetja.

VEČ: https://www.podjetniskisklad.si/v1-vavcer-za-udelezbo-v-gospodarskih-delegacijah-v-tujino/

 

 

 

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.