Senzorično ocenjevanje

28. septembra 2024

Želite preveriti kakovost oz. senzorične lastnosti vaših pekovskih, mlečnih, mesnih izdelkov ter sadnih in zelenjavnih izdelkov?

Vabljeni, da sodelujete na senzoričnem ocenjevanju, ki ga v sodelovanju s certificiranimi ocenjevalnimi komisijami izvedemo na Biotehniškem centru Naklo in Biotehniški fakulteti v Ljubljani.

Izdelke lahko na Razvojno agencijo Sora dostavite do vključno ponedeljka, 7. 10. 2024. Stroški ocenjevanja znašajo 20 in 22,00 EUR/izdelek, za posamezno ocenjevanje pa potrebujemo eno embalažno enoto izdelka.

Vse podrobnosti glede ocenjevanja v priloženih vabilih.

VABILO 1

VABILO 2

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.