Srečanje predstavnikov javnih zavodov in lokalnih ponudnikov Škofjeloškega območja

Termin:
19. 01. 2022

Ura:
14:30

Prostor:
on-line dogodek

"
Lokalne ponudnike prehranskih pridelkov in izdelkov Škofjeloškega območja vabimo k sodelovanju pri oskrbi javnih zavodov.
"

Srečanje predstavnikov javnih zavodov in lokalnih ponudnikov Škofjeloškega območja

Lokalni ponudniki prehranskih pridelkov in izdelkov Škofjeloškega območja, ali že oskrbujete lokalne šole, vrtce, dom starejših?  V sredo 19. januarja, ob 14.30 uri, vas vabimo na srečanje z javnimi zavodi. Srečanje je priložnost, da se z javnimi zavodi še bolje spoznate ter da jim predstavite svojo ponudbo kvalitetnih živil. Predstavitev bo potekala preko spletne aplikacije. Prijave sprejemamo do 12. januarja.

 

Oblikovanje obrokov iz lokalnih živil za javne zavode

V mesecu februarju bodo šolam, vrtcem, domu starejših Škofjeloškega območja predstavljeni obroki iz lokalnih živil. Lokalne obroke oblikujejo kuharski mojstri glede na razpoložljivo lokalno ponudbo živil. Do ponedeljka, 24. januarja, nam lahko sporočite svojo ponudbo lokalnih živil primerno za obroke v javnih zavodih.

 

Prijave in dodatne informacije: jerneja.lotric@ra-sora.si, tel. 040 769 524.

 

 

 

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020.Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovorna Razvojna agencija Sora d.o.o.

 

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.