Srečanje s predstavniki lokalnega živilskega podjetja

Termin:
25. 05. 2022

Ura:
14.00 uri

Prostor:
Turizem Loka, Stara Loka 8a, Škofja Loka

"
Na srečanju bo degustacijska predstavitev izdelkov Consult Commerce d.o.o., ki so aktualni za javne ustanove ter predstavitev možnosti vključevanja sestavin lokalnih ponudnikov v njihove izdelke.
"

Partnerji projekta Jem lokalno, jem boljše vabimo predstavnike javnih ustanov in lokalne ponudnike živil v sredo, 25. maja, ob 14.00 uri, na srečanje s predstavniki lokalnega živilskega podjetja Consult commerce d.o.o. Srečanje bo potekalo v prostorih Turizem Loka, Stara Loka 8a, Škofja Loka.

 

Ponudbo zamrznjenih in svežih pripravljenih jedi podjetja Consult Commerce večinoma že poznate, www.dobroinzdravo.si. Zasnovana je na lastnih receptih in proizvodni tehnologiji. Usmerjeni so k inovacijam, a hkrati k tradicionalnim postopkom priprave hrane, ki ohranjajo pristen izgled in domač okus. Uporabljajo kvalitetne surovine, ki so večinoma iz lokalnega okolja.

 

Na srečanju bo degustacijska predstavitev izdelkov Consult Commerce, ki so aktualni za javne ustanove ter predstavitev možnosti vključevanja sestavin lokalnih ponudnikov v njihove izdelke oziroma razvoj novega izdelka iz lokalnih surovin za javne ustanove. Na degustaciji se bodo predstavili izdelki:

 

Za udeležbo na srečanju so zaželene prijave do 18. maja: jerneja.lotric@ra-sora.si.

 

Vljudno vabljeni na srečanje.

 

 

 

 

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014 – 2020. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014 – 2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovorna Razvojna agencija Sora.

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.