Strategija trajnostnega razvoja turizma Škofjeloško 2027 – vabilo na delovno srečanje

Termin:
14. 06. 2021

Ura:
09.00 - 14.00

Prostor:
Soriška planina, Gostišče Lajnar

"
Vabimo vas na delovno srečanje v podporo pripravi Strategije trajnostnega razvoja turizma Škofjeloško 2027.  
"

Vabimo vas na delovno srečanje v podporo pripravi Strategije trajnostnega razvoja turizma Škofjeloško 2027. Naj spomnimo, da smo s procesom začeli lani pozno jeseni, po vsebinskih uvodnih usklajevanjih z Občinami in Zavodi za turizem konec leta izvedli spletno anketo, nato pa v začetku marca izpeljali delavnice, ki so potekale ločeno za 4 občine / območja (Gorenja vas – Poljane, Škofja Loka, Železniki in Žiri). Že za 19. april smo vas povabili na skupno delavnico – takrat v zoom obliki, vendar smo potem srečanje prestavili z željo, da se lahko srečamo v živo. Vmes smo izvedli še precej usklajevanj z Občinami / Zavodi, pridobili tudi nekaj vaših pisnih komentarjev (na takratni osnutek) in pripravili delovni osnutek skupne strategije, predvsem pa tudi akcijski načrt (ukrepi in projekti / aktivnosti za uresničevanje ciljev).

Sedaj bi želeli na skupno delavnico povabiti vse vas, ki soustvarjate turizem na območju, v vseh 4 občinah Škofjeloškega (zasebni ponudniki, javni sektor in civilni sektor), da si na osnovi delovnega osnutka strateškega koncepta in projektov izmenjamo poglede in se pogovorimo o naših skupnih aktivnosti v prihodnjih letih.

Delavnica bo potekala na naslednji način:

  • Kratek uvodni pregled ključnih strateških opredelitev za Škofjeloško kot povezane turistične destinacije (oblikovane na osnovi vseh inputov in usklajevanj) – z razpravo;
  • Pregled predloga ukrepov in projektov / aktivnosti – z razpravo;
  • V zadnjem delu odprta razprava o vaših pogledih – drugi ali dodatni pogledi, ki jih bomo smiselno vključili v strateški in akcijski načrt.

Po delavnici in vaših pogledih ter predlogih vam bomo v nekaj dneh dokument posredovali za vaše dopolnitve in komentarje, nato pa čez poletje objavili dokument za javno obravnavo.

Po končani delavnici pa bo ob 11. uri čas za prijetno druženje ob okusni malici, ob 12. uri pa bo sledil še ogled turistične ponudbe Soriške planine.

 

Prijave sprejemamo do 10.6.2021 na mali: andreja.kriznar@visitskofjaloka.si

 

Veselimo se srečanja z vami!

Vabilo za turistične ponudnike_14. junij (.pdf)

 

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.