Tudi letos uspešno zaključeni podjetniški krožki v osnovnih šolah

28. junija 2021
"
Zaključili smo s podjetniškimi krožki v osnovnih šolah
"

V šolskem letu 2020/2021 so za učence občin škofjeloškega prostora potekali podjetniški krožki v 5–ih podjetniških skupinah, v katere so bili vključeni učenci iz OŠ Železniki, OŠ Žiri, OŠ Poljane, OŠ Cvetka Golarja in OŠ Škofja Loka-Mesto. Učenci so pod vodstvom mentorjev pripravili mini poslovne načrte za izbrano podjetniško idejo. Podjetniške ideje so 14. junija 2021, ob 16.00 uri, predstavili na zaključni prireditvi podjetniških krožkov, ki je letos potekala na on-line način.

Poleg že omenjenih podjetniških skupin so se zaključne prireditve letos udeležili še učenci, ki obiskujejo podjetniške krožke pod okriljem Razvojne agencije Zgornje Gorenjske. Gre za učence 7-mih podjetniških krožkov: OŠ Toneta Čufarja Jesenice, OŠ Prežihovega Voranca Jesenice, OŠ Koroška Bela, OŠ 16. decembra Mojstrana, OŠ Josipa Vandota Kranjska Gora, OŠ Antona Tomaža Linharta Radovljica in OŠ dr. Janeza Mencingerja Bohinjska Bistrica.

Skupno je podjetniške krožke letos obiskovalo 30 učencev  škofjeloškega prostora. Zaključne prireditve podjetniških krožkov pa se je udeležilo 58 učencev.

Ob zaključku šolskega leta posebna zahvala vsem sodelujočim učencem ter njihovim mentorjem, koordinatorjem na osnovnih šolah ter občinam, ki podjetniške krožke s svojo finančno podporo tudi omogočajo.

 

Lepe počitnice in se vidimo prihodnje šolsko leto.

Razvojna agencija Sora d.o.o.

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.