Vabilo na predstavitev Jem lokalno, jem boljše: poslovni modeli kratkih prehransko oskrbovalnih verig in akcijski načrt za implementacijo razvitih poslovnih modelov sodelovanja med javnimi zavodi in lokalnimi ponudniki

Termin:
28. 09. 2023

Ura:
12. uri

Prostor:
Zoom

Partnerji projekta Jem lokalno, jem boljše vabimo lokalne pridelovalce in predelovalce na predstavitev Jem lokalno, jem boljše,

 v četrtek, 28.9.2023, ob 12. uri, on-line.

Vabimo vas na predstavitev rezultatov projekta, s poudarkom na predstavitvi razvitih poslovnih modelov kratkih prehransko oskrbovalnih verig in akcijskega načrta za implementacijo razvitih poslovnih modelov sodelovanja med javnimi zavodi in lokalnimi ponudniki.

 Na predstavitvi bomo tudi predstavili prihajajočo prireditev Lokalna hrana v javnih zavodih na Škofjeloškem v mesecu oktobru, v okviru katere bo možnost predstavitve lokalne ponudbe živil.

 Vsem prijavljenim bomo v sredo, 27.9.2023, poslali zoom povezavo za predstavitev.

Prijave: jerneja.lotric@ra-sora.si, 040 769 524.

VABILO

 

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020.Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovorna Razvojna agencija Sora d.o.o.

 

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.