VIRTUALNA KREATIVNOST – Izvedena Delavnica spletne analitike in merjenje rezultatov

17. novembra 2022
"
V okviru projekta »Virtualna kreativnost« se je dne, 16. 11. 2022, izvedla 3. Delavnica za »Prehod iz klasičnega načina delovanja v digitalni način delovanja«.
"

Včeraj, 16. 11. 2022, se je v Škofji Loki v okviru projekta »Virtualna kreativnost« izvedla 3. Delavnica za »Prehod iz klasičnega načina delovanja v digitalni način delovanja«:

  1. Delavnica: Google analitika in merjenje rezultatov, sreda, 16. 11. 2022, 17:00 – 19:15

 

Pod vodstvom ga. Bojane Sever, vodje tehnične ekipe pri podjetju Optiweb, spletne rešitve d. o. o., smo najprej osvežili pridobljeno znanje iz 1. in 2. delavnice v povezavi s SEO optimizacijo in glavnimi stebri optimizacije ter osnovami Google oglaševanja. Nato smo se seznanili z različnimi brezplačnimi orodji, dosegljivi preko Google platforme. Podrobneje smo se seznanili z uporabo brezplačnega orodja »Google Analytics«, s katerim pridobimo vpogled v podatke, kot so količina obiska na vaši spletni strani, iz katerih virov prihajajo (oglaševanje, organski obisk, družbena omrežja) in v kakšni meri izpolnjujejo naše zastavljene cilje ter kako te podatke uporabiti za optimizacijo kampanj oz. prilagoditev oglaševalske strategije.

Na delavnici smo pridobili tudi veliko uporabnih nasvetov, kako poskrbeti za varnost na naših spletnih straneh in ustvarjenih spletnih računih.

 

Delavnice so del Programa Praktičnih in virtualnih znanj v okviru projekta VIRTUALNA KREATIVNOST, ki se izvaja v okviru programa CLLD in  je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.