VIRTUALNA KREATIVNOST – Izvedena Delavnica za osnove spletnega oglaševanja

10. novembra 2022
"
V okviru projekta »Virtualna kreativnost« se je dne, 09. 11. 2022, izvedla 2. Delavnica za »Prehod iz klasičnega načina delovanja v digitalni način delovanja«.
"

Včeraj, 09. 11. 2022, se je v Škofji Loki v okviru projekta »Virtualna kreativnost« izvedla 2. Delavnica za »Prehod iz klasičnega načina delovanja v digitalni način delovanja«:

  1. Delavnica: Osnove Google oglaševanja, sreda, 09. 11. 2022, 17:00 – 19:15

 

Na delavnici so se udeleženci spoznali z osnovami Google oglaševanja in z različnimi tipi kampanj ter razlikami med njimi (Search, Display, Video, Discovery in Performance Max). Seznanili so se z razlikovanjem med »targetingom« in »retargetingom«, ter kako postaviti učinkovite kampanje.

Delavnico je vodila ga. Anida Rajapakse, vodja digitalnega oglaševanja pri podjetju Optiweb, spletne rešitve d.o.o. Udeležencem delavnice je predstavila pomembnost razumevanja prodajnega lijaka in izzive določenega tipa oglaševanja glede na fazo prodajnega lijaka, kjer se lahko nahajajo. 

Na koncu so udeleženci preko delovnega gradiva delavnice šli čez osnovne dejavnike, ki vplivajo na uspeh kampanj in kako oceniti ali je kampanja uspešna ali ne.

 

Delavnice so del Programa Praktičnih in virtualnih znanj v okviru projekta VIRTUALNA KREATIVNOST, ki se izvaja v okviru programa CLLD in  je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.