VIRTUALNA KREATIVNOST – NAJAVA – Delavnice produktne fotografije in virtualne resničnosti v spomladanskem času 2022

28. februarja 2022
"
V spomladanskem času 2022 bomo pričeli z izvedbo brezplačnih delavnic produktne fotografije in virtualne resničnosti za mlade in podjetnike začetnike v okviru Programa praktičnih in virtualnih znanj. Prijave se bodo pričele zbirati od druge polovice marca 2022 naprej na Razvojni agenciji Sora. Več o vsebinah programa si lahko ogledate v izobraževalno-virtualni predstavitvi: https://www.youtube.com/watch?v=mI6Pw2qMF4g
"

V spomladanskem času 2022 bomo pričeli z izvedbo brezplačnih delavnic produktne fotografije in virtualne resničnosti v okviru Programa praktičnih in virtualnih znanj. Program praktičnih in virtualnih znanj se je razvil v okviru projekta Virtualna resničnost.

Program praktičnih in virtualnih znanj bo namenjen udeležencem programa, mladim in potencialnim podjetnikom, ki bo oblikovan skozi 9 vsebinskih sklopov programa in se bo izvedel preko srečanj / delavnic, predavanj in praktičnih prikazov uporabe novega in naprednega digitalnega znanja, tehnik in tehnologij. Udeleženci programa se bodo poglobljeno spoznavali s področjem produktne fotografije in virtualne resničnosti ter pridobljeno znanje preizkusili s praktičnimi prikazi uporabe digitalnih vsebin v digitalnih medijih.

V načrtu je, da se bo program predavanj in delavnic za vsebine produktne fotografije izvajal v Škofji Loki; vsebine virtualne resničnosti pa se bodo izvajale v Žireh. V jesenskem času 2022 se bodo udeleženci programa spoznavali z načini prehoda iz klasičnega delovanja v digitalni način delovanja poslovanja. V načrtu je, da se bodo prijave za udeležbo na programu delavnic in srečanj pričele zbirati od druge polovice marca 2022 naprej.

Več informacij lahko pridobite na Razvojni agenciji Sora d.o.o. pri Darji Barič, darja.baric@ra-sora.si.

 

Projekt VIRTUALNA KREATIVNOST se izvaja v okviru programa CLLD in  je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.