VIRTUALNA KREATIVNOST – Razvite vsebine Programa praktičnih in virtualnih znanj

23. februarja 2022
"
V projektu VIRTUALNA KREATIVNOST so se razvile vsebine Programa praktičnih in virtualnih znanj za dvig digitalnih kompetence ciljnih skupin na širšem Škofjeloškem območju. S Programom praktičnih in virtualnih znanj bomo pričeli izvajati številna predavanja in delavnice v spomladanskem času 2022, ki bodo za udeležence brezplačna. Več o vsebinah programa: https://www.youtube.com/watch?v=mI6Pw2qMF4g
"

Za namen hitrejše prilagoditve ciljnih skupin na širšem Škofjeloškem območju trendom po vsej večji uporabi novih digitalnih vsebin, tehnologij in orodij, smo se partnerji projektaRazvojna agencija Sora d.o.o., Karata Film, Biro Kalan, Matej Kalan s.p.povezali v projekt VIRTUALNA KREATIVNOST za razvoj in pripravo interaktivnih izobraževalnih predstavitev in Programa praktičnih in virtualnih znanj za dvig digitalnih kompetenc ciljnih skupin.

V prvi fazi izvajanja projekta, do februarja 2022, smo partnerji projekta razvili vsebine za Program praktičnih in virtualnih znanj; v drugi fazi, od spomladanskega časa 2022 naprej, je v načrtu izvedba Programa praktičnih in virtualnih znanj skozi številne delavnice / srečanja, predavanj in praktičnih prikazov uporabe novega in naprednega digitalnega znanja, tehnik in tehnologij.

Program praktičnih in virtualnih znanj bo namenjen udeležencem programa, mladim in potencialnim podjetnikom, ki bo oblikovan skozi 9 vsebinskih sklopov programa in se bo izvedel preko srečanj / delavnic, predavanj in praktičnih prikazov uporabe novega in naprednega digitalnega znanja, tehnik in tehnologij. Udeleženci programa se bodo poglobljeno spoznavali s področjem produktne fotografije in virtualne resničnosti ter pridobljeno znanje preizkusili s praktičnimi prikazi uporabe digitalnih vsebin v digitalnih medijih.

V načrtu je, da se bo program predavanj in delavnic za vsebine produktne fotografije izvajal v Škofji Loki; vsebine virtualne resničnosti pa se bodo izvajale v Žireh. V jesenskem času 2022 se bodo udeleženci programa spoznavali z načini prehoda iz klasičnega delovanja v digitalni način delovanja poslovanja. V načrtu je, da se bodo prijave za udeležbo na programu delavnic  in srečanj pričele zbirati od druge polovice marca 2022 naprej.

Več informacij lahko pridobite na Razvojni agenciji Sora d.o.o. pri Darji Barič, darja.baric@ra-sora.si.

 

Projekt VIRTUALNA KREATIVNOST se izvaja v okviru programa CLLD in  je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

Izobraževalno-virtualna predstavitev vsebin programa

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.