VIRTUALNA KREATIVNOST – Virtualna predstavitev utrinkov iz delavnic Produktne fotografije

21. novembra 2022
"
V okviru projekta »Virtualna kreativnost« so se v spomladanskem času 2022 izvedle delavnice Programa Produktne fotografije – utrinki iz izvedenih delavnic bodo predstavljeni v izobraževalno-virtualnem videu.
"

V okviru projekta »Virtualna kreativnost« so se v spomladanskem času 2022 izvedle delavnice Programa Produktne fotografije. Delavnice so del skozi projekt razvitega Programa Praktičnih in virtualnih znanj.

Vsebine Programa povezane s produktno fotografijo in kako pridobljeno znanje aplicirati v digitalnih medijih je v spomladanskem času 2022 izvajal projektni partner Karata Film v Škofji Loki. V vsebinah produktne fotografije so se udeleženci delavnic spoznavali z osnovami produktne fotografije, s samo tematiko produktne fotografije in z obdelavo fotografij ter kako aplicirali znanje na primeru digitalnih medijev.

Utrinki iz izvedenih delavnic Programa povezane z vsebinami Produktne fotografije so predstavljeni v spodnjem izobraževalno-virtualnem videu.

 

Delavnice so del Programa Praktičnih in virtualnih znanj v okviru projekta VIRTUALNA KREATIVNOST, ki se izvaja v okviru programa CLLD in  je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

 

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.