Zakaj projekt Trata 2.1?

15. marca 2023
"
V prvem predstavitvenem videu projekta Trata 2.1 si lahko ogledate, kaj je bila motivacija za projekt Trata 2.1 in zakaj se nam trajnostna mobilnost zdi prava pot naprej.
"

Če slika pove več kot tisoč besed, jih video oživi. Projektni partnerji, ki smo se lotili projekta Trata 2.1 smo v projekt vključeni s srcem in verjamemo, da so spremembe na bolje možne, če se za to odločimo kot posamezniki, skupine in družba.

S projektom Trata, industrijska cona za 21. stoletje spodbujamo zaposlene v industrijski coni Trata k spremembi potovalnih navad, povečujemo število prihodov na delo na trajnostni način in s tem prispevamo k ublažitvi podnebnih sprememb. S predstavitvenim videom smo skušali tem, včasih oddaljenim konceptom dodati človeško noto in jih narediti razumljive.

Ali smo pri tem uspeli, presodite sami. 🙂

Video smo posneli v sodelovanju s škofjeloško ekipo filmske produkcije Karata Film, ogledate pa si ga lahko na spletni platformi  Vimeo Razvojne agencije Sora.

 

S projektom Trata, industrijska cona za 21. stoletje (Trata 2.1) spodbujamo zaposlene v industrijski coni Trata k spremembi potovalnih navad, povečujemo število prihodov na delo na trajnostni način in s tem prispevamo k ublažitvi podnebnih sprememb.

Če želite izvedeti več o spreminjanju potovalnih navad v bolj trajnostne oblike mobilnosti, vas vabimo, da nam sledite na spletni strani in Instagram profilu projekta @trata2.1, vabljeni pa tudi, da se prijavite na novice o projektu.

Projekt Trata 2.1 sofinancirajo Islandija, Lihtenštajn in Norveška s sredstvi Finančnega mehanizma EGP v višini cca 1,1 mio EUR. Več na www.norwaygrants.si.

Vodilni partner projekta: Občina Škofja Loka

Partnerji projekta: Razvojna agencija SORAIPoP – Inštitut za politike prostoraCIPRA SlovenijaCIPRA InternationalKnauf Insulation d.o.o.LTH Castings d.o.o.SIBO G. d.o.o

 

FOTO: Karata Film

Zapisala: Katarina Sladoljev

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.