Vas zanima kvaliteta oz. senzorična ocena vaših izdelkov? Kako bi komisija ocenila vonj, izgled, okus, obliko, izpečenost, obliko sredice, homogenost, teksturo… vaših izdelkov?
Glede na to, da so potrošniki ob nakupu pozorni prav na te lastnosti, vas vabimo, da jih zaupate v preveritev certificiranim ocenjevalnim komisijam na Biotehniški fakulteti in BC Naklo.
Na Biotehniški fakulteti ocenjujejo alkoholne pijače in druge sadne oz. zelenjavne izdelke, na BC Naklo pa pekovke, mlečne in mesne izdelke.
Na Razvojno agencijo jih lahko dostavite naslednji teden, v sredo, 20. 10. in četrtek, 21. 10. 2021.
V ocenjevanje lahko posredujete izdelke tudi tisti, ki še niste registrirani, pa bi vseeno želeli preveriti, kako so vam izdelki ˝uspeli˝, ker so pripombe komisije običajno zelo koristne.
Dodatne informacije v priloženih vabilih in na kristina.miklavcic@ra-sora.si.
S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora
S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.