Zero Waste Škofjeloško – Predavanje »Kako do manj odpadkov v vzgojno-izobraževalnih ustanovah«

Termin:
21. 04. 2022

Ura:
10:00

Prostor:
Spletna platforma Zoom

"
Zero Waste Predavanje »Kako do manj odpadkov v vzgojno-izobraževalnih ustanovah« bo 21.04.2022 ob 10:00 uri preko Zoom spletne platforme.
"
Razvojna agencija Sora d.o.o. v sodelovanju z društvom Ekologi brez meja in občinama Škofja Loka in Železniki vabi na Zero waste predavanje za vzgojno-izobraževalne ustanove, ki bo v četrtek, 21.4.2022 ob 10:00 uri, preko Zoom spletne platforme. Po vaši prijavi vam bomo posredovali Zoom link do predavanja.

Predavanje bodo izvedli Ekologi brez meja, ki od leta 2014 vodijo program Zero Waste Slovenija v okviru širše evropske mreže.

 

Predavanje je namenjeno zaposlenim v vzgojno-izobraževalnih ustanovah v občinah Škofja Loka in Železniki. Na predavanju se bodo predstavili primeri dobrih praks izvajanja ZW aktivnosti v šolah in drugih javnih zavodih za namene zmanjševanja količin odpadkov (npr. zavržene hrane, plastike) in ozaveščanje za bolj trajnostno delovanje ustanov. Vsebina predavanja se bo navezovala na izpostavljene problematike in predlagane ukrepe iz skupne ZW Delavnice o ukrepih v postopku sprejemanja ZW Strategije v letu 2021.

 

 

Prijave se zbirajo preko e-povezave: https://bit.ly/3NV6WvI ali na Razvojni agenciji Sora preko darja.baric@ra-sora.si.Pomembni ukrepi v Občini Škofja Loka in Železniki se nanašajo tudi na vzgojno-izobraževalne ustanove, ki so del Zero Waste Strategije za občini Škofja Loka in Železniki, https://bit.ly/37BepiP .Občini Škofja Loka in Železniki sta se v začetku leta 2022 pridružili v mrežo Zero Waste občin vSloveniji.

 

Vabilo

 

 

Veselimo se vaše udeležbe!

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.