Turistična kmetija Pri Marku – festivalski meni




Mesni meni:

  • Ješprenčkova hladna solata z zelenjavo
  • Gobova kremna juha
  • Piščančji zvitki s špinačo in domačim špehom v naravni omaki, vojvodinjin krompir, pečen češnjev paradižnik
  • Čokoladni mousse, malinova omaka, pistacija

 

 

Enotna cena za festivalski meni znaša:

28,00 EUR

Preberi več informacij o ponudniku

Lokalni dobavitelji surovin festivalskega menija
Kmetija Punčar – ješprenj, Piščančjereja Galjot – piščančje meso, Kmetija pri Brojanu – mlečni izdelki, lasten proizvod – zelenjava, gobe, špeh, krompir, maline

embedgooglemap.net

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.