Penzion in gostišče Lajnar – festivalski meni




Mesni meni:

  • Pozdrav iz kuhinje
  • Ajdova kremna juha s postrvjo Ribogojnice Zupan
  • Čebulna bržola ekološke reje, ohrovt, kruhov kipnik
  • Koruzna tortica s cimetom, vanilijo in slivami

Dodatna ponudba z doplačilom:

  • Hladna predjed: ješprenj, miso pasta, rdeča pesa, luštrek, česen – 8 €
  • Topla predjed: kozliček, zelje, korenje, krompir – 8 €
  • Vinska spremljava – 15 €

Ob predhodni najavi je možna prilagoditev festivalskega menuja tudi na vegetarijansko in vegansko različico.


 

Enotna cena za festivalski meni znaša:

28,00 EUR

Preberi več informacij o ponudniku

Lokalni dobavitelji surovin festivalskega menija
Ribogojnica Zupan, Nomenj, Bohinjska Bistrica, Kmetija Košenija, Gorenji Novaki, Cerkno, lokalne kmetije iz vasi Sorica: kmetija Štefan Kejžar in kmetija Izidor Pintar

embedgooglemap.net

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.