Danilo gostilna & vinoteka – festivalski meni




POZDRAV IZ KUHINJE:

Ajdova pogača in masovnek


HLADNA PREDJED:

Žolca in smojka


JUHA:

Loška midla in zelena


GLAVNA JED:

Loška mešta s črnimi Istrskimi tartufi


Enotna cena za festivalski menu znaša:

25,00 EUR

Preberi več informacij o ponudniku

Lokalni dobavitelji surovin festivalskega menija
Kmetija pr’ Matevž – mlečni izdelki, Loške mesnine – meso, Karlovski mlin – polenta, Kmetija Matiček – jajca, Zelenjava z domačega vrta

embedgooglemap.net

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.