Gostilna Pr’ Pepet – festivalski meni




Mesni meni:

  • Sir iz pepetove kleti, med in orehi
  • Česnova juha in domač kruh
  • Goveja rolada, bučni pire
  • Korenčkova torta

Vegetarijanski/veganski meni:

  • Sir iz pepetove kleti / tofu z medom in orehi
  • Česnova juha in domač kruh
  • Zelenjavni polpet in bučni pire
  • Korenčkova torta

Po vnaprej dogovorjeni rezervaciji lahko prilagodijo tudi meni brez glutena.


Dodatna ponudba z doplačilom:

• Vinska spremljava k vsaki jedi – 7 €


Enotna cena za festivalski meni znaša:

28,00 EUR

Preberi več informacij o ponudniku

Lokalni dobavitelji surovin festivalskega menija
Mesarija Štajnbirt, Mesarija Perešuti, Petra Dolenc, Nina Grah, Aleš Čadež, Teja Tavčar, Kmetija Pr’ Matevž, Kmetija Pr’ Janež, Kmetija Punčar, Katisserie by Katja, Loška zadruga

embedgooglemap.net

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.