Gostilna Pr’ Pepet – festivalski meni




PREDJED: 

Loške pisane (zelene, rumene in črne) testenine z mesno omako / Ocvrti njoki s pestom mlade špinače, korenčkovim pestom in paradižnikovo omako (veganski meni)


JUHA: 

Kremna bučna juha


GLAVNA JED: 

Svinjsko rebro s prilogo (krompir, kruhovi cmoki, jota, suhe slive, orehi …) / Zelenjavni polpet s prilogo (krompir, jota, suhe slive, orehi …) (veganski meni)


PRILOGA: 

Radič s krompirjem, zabeljen z ocvirki / Radič s krompirjem (veganski meni)


SLADICA:  

Jabolčni štrudl


Enotna cena za festivalski meni znaša:

25,00 EUR

Preberi več informacij o ponudniku

Lokalni dobavitelji surovin festivalskega menija
Mesarija Štajnbirt, Ribogojnica Hotovlje, Sirarstvo Matic, Sirarna Bogataj, Vrtnarstvo Grah, Krompir iz Breznice, Slaščice Petra Dolenc

 

embedgooglemap.net

Deli na socialna omrežja

Bližnjice do pomembnih vsebin

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.